Huizer basketball vereniging

Quick Runners

Quick runners bij opening sportmaand Huizen

Maak kennis met Quick Runners tijdens de opening van de September Sportmaand op 9 september. Locatie Plein 2000, van 10.00 tot 12.00 uur.

Teams en trainingstijden

Bekijk hier de teams en trainingstijden voor het nieuwe seizoen.

foto's Clinic met henk Pieterse

Bekijk hier de foto's van de clinic met Henk Pieterse van 10 juni. 

Nieuw bestuur

Op de afgelopen ledenvergadering zijn de nieuwe bestuursleden gekozen. Lees hier het document waarin zij zich voorstellen. Kijk op clubinfo voor hun namen, rollen en mailadressen.

Uitslagen afgelopen speelronde

Hier vind je de uitslagen van de afgelopen speelronde.

8 april dames 3x3

Ons dames 3x3 team bij het toernooi op 8 april.3x3 Toernooi

Op 25 februari vond in onze sporthal een groot 3x3 toernooi plaats. Zowel het dames als het herenteam van Quick Runners deden mee. Bekijk hier een aantal foto's van beide teams.

Geslaagd Jubileumfeest!

Op 14 januari vond in onze sporthal het zeer geslaagde feest plaats ter gelegenhied van het 40 jarig bestaan van Quick Runners. Bekijk het filmpje om een idee te krijgen wat er allemaal was georganiseerd.

Wil je meer weten over de spelregels van basketbal, en het spelregelbewijs? Kijk dan op https://www.basketball.nl/competities/spelregels/

Te bestellen en te koop in de sporthal: hoodie of T-shirt met Quick Runners logo. Maten S/M/L/XL/XXL. De hoodie kost €29, het T-shirt €15. 

Download de basketball.nl app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Ook voor toeschouwers! Meer info op www.sportlink.nl/basketball-nl/

De NBB heeft filmpjes gemaakt als handleiding voor het digitaal wedstrijdformulier.

Onze sponsoren