Huizer basketballvereniging

Quick Runners

Voortvarende start M U18-1

Na een moeizaam maar leerzaam seizoen 2017/18, is het Mannen U18-1 team dit seizoen voortvarend begonnen. De eerste twee wedstrijden zijn overtuigend gewonnen tegen de De Dunckers en de Cangeroes. Bertil Bos heeft het coachen nu definitief op zich genomen en dat heeft de mannen nog extra gemotiveerd. Ze werken hard tijdens de trainingen en spelen als een hecht en volwassen team. Zelfs naast de vaste trainingen spreken ze met elkaar af om te oefenen op het schoolpleintje naast de sporthal en hebben een aantal een zaaltje geregeld via Jongerencentrum Connect waar iedere zondagmiddag nog meer hoops worden gegooid. Kortom, het team is super gedreven en heeft de ambities naar boven bijgesteld!

De volgende twee wedstrijden (29 september en 6 oktober) worden thuis gespeeld allebei om 14:45 uur, tegen SV Argon en tegen de Woodpeckers.

Op 14 april 2018 heeft Heerendrie zijn laatste competitie wedstrijd gespeeld. Vanaf nu wordt het een recreantenteam.

Om de spelregelkennis te vergroten (voor spelers en scheidsrechters) heeft de NBB 'Masterz' opgezet. Op deze site vind je de spelregels van basketball in heldere taal.

Meer info op www.basketballmasterz.nl.

Te bestellen en te koop in de sporthal: hoodie of T-shirt met Quick Runners logo. Maten S/M/L/XL/XXL. De hoodie kost €29, het T-shirt €15.

De NBB heeft filmpjes gemaakt als handleiding voor het digitaal wedstrijdformulier.