Huizer basketballvereniging

Quick Runners

MU18-1 Kampioen!

Op 13 april is MU18-1 kampioen geworden!

XU12-1 Kampioen!

Op 30 maart is XU12-1 kampioen geworden!

Sparta Nijkerk tegen Quick Runners

MU18-1 trekken de opgaande lijn gewoon door

Als de officieuze winterkampioen hebben de mannen van U18-1 de winnende lijn dit jaar gewoon doorgetrokken. Door een glansrijke 1e helft van het seizoen (ongeslagen) zijn ze voor de 2e helft ingedeeld in de 2e klasse. Een juiste indeling nu blijkt want inmiddels hebben zij alweer 6 wedstrijden gespeeld en zijn ze tot nu toe nog steeds ongeslagen! De wedstrijden zijn wel en stuk spannender, maar met een sterk offensief spel en solide defensie houden zij de tegenstanders onder de spreekwoordelijke duim en staan zij fier bovenaan de ladder van de competitie.

Lees meer.....

een mooi portret van Yassir

Maandag 12 november 2018 vond de Make-A-Wish Kids’ Night plaats in het DeLaMar Theater. Het was een bijzondere avond, speciaal georganiseerd voor alle vrijwilligers, artsen en BN’ers, om hen te bedanken voor het helpen vervullen van alle mooie kinderwensen. Het thema van de avond was de impact van het vervullen van droomwensen op het leven van wenskinderen en de mensen eromheen. Centraal stonden drie filmportretten van wenskinderen die de impact van een Wish Journey duidelijk illustreren, waaronder verhaal van Yassir. Make-A-Wish vervulde zijn droomwens: een NBA game, van de Golden State Warriors, meemaken. Het is een mooi portret van ons helaas te vroeg overleden Quick Runners lid geworden, waaraan zijn familie, beste vriend Daan Stoop en zijn en zijn opa’s en teamgenoten hebben meegewerkt.

Op 14 april 2018 heeft Heerendrie zijn laatste competitie wedstrijd gespeeld. Vanaf nu wordt het een recreantenteam. Bekijk hier de foto's.

Om de spelregelkennis te vergroten (voor spelers en scheidsrechters) heeft de NBB 'Masterz' opgezet. Op deze site vind je de spelregels van basketball in heldere taal.

Meer info op www.basketballmasterz.nl.

Te bestellen en te koop in de sporthal: hoodie of T-shirt met Quick Runners logo. Maten S/M/L/XL/XXL. De hoodie kost €29, het T-shirt €15.

De NBB heeft filmpjes gemaakt als handleiding voor het digitaal wedstrijdformulier.