Nieuwsarchief

Livestream thuiswedstrijden 10 oktober 2020

Omdat het niet toegestaan was dat publiek de wedstrijden bezocht heeft Quick Runners waar mogelijk de thuiswedstrijden live gestreamd via YouTube.

Hieronder staat de opname van de wedstrijden van 10 oktober:

  • Quick Runners X12 tegen SVO Basketball X12-2 (eerste 20 minuten staan er niet op door technische problemen.

  • Quick Runners M16 tegen BC Shooters M16: te zien vanaf 3:37:00

  • Quick Runners M18 tegen SVO Basketball M18: te zien vanaf 5:54:00


Laatste wedstrijd heerendrie

Op 14 april 2018 heeft Heerendrie zijn laatste competitie wedstrijd gespeeld. Vanaf nu wordt het een recreantenteam. Bekijk hier de foto's.


een mooi portret van Yassir

Maandag 12 november 2018 vond de Make-A-Wish Kids’ Night plaats in het DeLaMar Theater. Het was een bijzondere avond, speciaal georganiseerd voor alle vrijwilligers, artsen en BN’ers, om hen te bedanken voor het helpen vervullen van alle mooie kinderwensen. Het thema van de avond was de impact van het vervullen van droomwensen op het leven van wenskinderen en de mensen eromheen. Centraal stonden drie filmportretten van wenskinderen die de impact van een Wish Journey duidelijk illustreren, waaronder verhaal van Yassir. Make-A-Wish vervulde zijn droomwens: een NBA game, van de Golden State Warriors, meemaken. Het is een mooi portret van ons helaas te vroeg overleden Quick Runners lid geworden, waaraan zijn familie, beste vriend Daan Stoop en zijn en zijn opa’s en teamgenoten hebben meegewerkt.